Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

60-річна Мадонна мріє, щоб її син став футболістом

60-річна Мадонна мріє, щоб її син став футболістом
У серпні, 16-го числа, співачці та актрисі Мадонні виповниться 60 років. Напередодні дня народження артистка знялася в яскравій фотосесії для італійського Vogue.

Мадонна прикрасила одразу дві обкладинки серпневого випуску журналу і дала виданню велике інтерв'ю.

Співачка навідріз відмовилася обговорювати своє минуле і досягнення за багаторічну кар'єру. Але вона з радістю розповіла про своє нинішнє життя в Португалії, де і проводилися зйомки, про дітей, любов до музики та коней, про благодійність та багато іншого.


Під час бесіди з журналістами поп-королева розповіла, що разом з дітьми переїхала до Португалії, щоб допомогти синові Девіду розвивати футбольну кар'єру:

Переїжджаючи до Європи, співачка довго обирала місто, в якому хоче зупинитися. Вагаючись між Турином і Барселоною, зваживши всі плюси і мінуси, Мадонна зупинила вибір на Лісабоні. Все ж таки, Португалія - ​​батьківщина Кріштіану Роналду.

Діти співачки - 12-річні Девід і Мерсі Джеймс, а також п'ятирічні Стелла і Естер вже адаптувалися до нового дому і почали вивчати португальську мову, каже Мадонна.

Найважливішою рисою характеру, яку Мадонна намагається розвивати в своїх дітях, є співчуття:

«Я просто хочу, щоб вони виросли хорошими людьми, які з гідністю та повагою ставляться до інших людей, незалежно від кольору шкіри, релігії та статі», - каже Мадонна.

«Ну а якщо мій син стане великою португальською зіркою футболу, це буде просто вишенькою на торті», - додає артистка.
60-річна Мадонна мріє, щоб її син став футболістом

60-річна Мадонна мріє, щоб її син став футболістом


Yorum Gönder

0 Yorumlar